Articole pentru bucatarie

Pregătește-ți bucătăria pentru sărbătoare

Bucataria in sarbatoare

Bucataria in sarbatoare – Tendințe în Mobilierul de Bucătărie pentru Un Crăciun Plin de Bucurie și căldură

Bucataria in sarbatoare – Bucătăria, deșii nu este locul central al casei, reprezintă una dintre cele mai importante încăperi atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă.

De ce?…

Bucătăria este încăperea în care se prepară numeroasele și gustoasele bucate tradiționale care vor fi servite pe masa de crăciun. Dacă mă întrebați pe mine, nu ar fi crăciun fără miros de cozonaci sau de sarmale în casă.

Asa este?

Pentru a face acest lucru posibil o să ai nevoie de un spațiu cât mai funcțional și bine organizat pentru a te putea bucura, împreună cu famila ta, de magia sărbătorilor.

Munca de dinainte de sărbători, în special când vine vorba despre gătit, poate fi una extrem de extenuantă. Din acest motiv vă propunem o serie de tendințe și sfaturi utile pentru a vă ușura activitatea în bucătărie.

  • În general clienții noștrii aleg bucătăriile cu finisaj mat. Acest lucru se datorează ușurinței cu care acesta poate fi curățat. Un exemplu este bucătăria Maia sau Alaska.
  • Combinațiile de culori și finisaje sunt mereu o idee bună pentru a integra stilul clasic/rustic cu cel modern. Acest aspect se regăsește în colecția de mobilă de bucătărie Bonita sau Almos.
  • Alegerea finisajului este una foarte importantă deoarece acesta oferă mobilierului un aspect mai natural și bine definit. Mai ales când vine vorba despre finisajele care imită lemnul.
  • Materialul din care este confecționată mobila este foarte important, deoarece toată structura va determina durabilitatea întregului mobilier. Mobilierul de la Mobiro.ro este realizat din PAL melaminat cu grosime de 16/18/28 mm sau din MDF de 18 mm.
  • Blatul este cel care închide tot ansamblul de corpuri și conturează produsul final, și anume bucătăria. Acesta trebuie ales în funcție de scopurile pentru care va fi utilizat. Mobiro.ro vă propune două variante de grosime pentru blatul de bucătărie, 28 mm sau 38 mm – termorezistent.
  • Un aspect de luat în considerere este înălțimea corpurilor inferioare. Aceasta poate influența confortul și utilitatea în bucătărie. Din acest motiv vă oferim o soluție practică pentru a putea alege la ce înălțime să reglați mobilierul. Picioarele reglabile se regăsesc la bucătăriile Almos și Granada.

Pe lângă toate detaliile tehnice, consider că este momentul să discutăm despre spațiile de depozitare, și alte aspecte care contribuie la funcționalitatea bucătăriei.

  • Pentru a putea prepara cele mai deosebite rețete, o să fie nevoie să ai tot necesarul la îndemână. Spațiile de depozitare te vor ajuta să pui alimente și ustensile unde consideri că este cel mai bine.
  • Trebuie să discutăm și despre electrocasinicele destinate bucătăriei. Mobiro.ro vă oferă posibilitatea de a incorpora electrocasnicele din bucătărie precum mașina de spălat vase, cuptorul și plita.
  • Încă un detaliu apreciat de către clienții noștrii este aspectul modular al bucătăriilor. Modularitatea corpurilor permite configurarea unei bucătării în funcție de disponibilitatea spațiului și gustul clientului. Din experiențele noastre cu clienții, cel mai cerut corp de bucătărie este cel cu sertare, deoarece permite organizarea condimentelor, alimentelor și a veselei într-un mod practic. Dacă și tu ești de acord cu acest aspect și consideri că ai nevoie de mai multe corpuri cu sertare. Noi îți venim în ajutor cu acest concept modular care îți va permite să adaugi câte corpuri ai nevoie.
  • Ultimul, dar nu cel din urmă, aspect legat de mobila de bucătărie este alegerea unor accesorii potrivite. Pentru organizarea corectă a tacâmurilor o să fie nevoie de un suport de tacâmuri. Pentru păstrarea veselei la uscat după spălare vă sugerăm să folosiți un scurgător de vase. De asemenea, balamalele soft-close (cu închidere lentă) sunt o opțiune pentru păstrarea pe termen lung a bucătăriei.

În concluzie bucataria in sarbatoare trebuie să fie bine organizată, din materiale de calitate și corect utilată pentru a vă face sărbătorile mult mai plăcute și pentru a vă permite să economisiți timp în bucătărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *