Magazinul online de mobilier, Mobiro.Ro, vă pune la dispoziție mai multe metode de plată:

Plată si Livrare. Pe această pagină o să găsești informații care să te îndrume pe tot parcursul procesului de plată.

1. Plata cu cardul

Plata se face în siguranță, prin intermediul platformei EuPlatesc.

2. Plata la livrare / Ramburs

Preferați să faceți plata în momentul livrării?

Acest lucru este posibil prin modalitatea de plată CASH. În momentul livrări, șoferul vă va da factura și chitanța pentru produsele comandate.

Pentru comenzile mai mari de 10.000 RONplata se va face prin transfer bancar sau cu cardul.

3. Plata in Rate

Prin platforma Euplătesc oferim siguranța unui transfer bancar reușit, dar și posibilitatea de a achiziționa în rate produsele noastre.

Important: Plata în rate este posibilă doar daca deții un card de credit la unul dintre partenerii noștri.

EuPlatesc

4. Transfer Bancar

Preferi să faci transfer bancar?

Iată ce trebuie să faci:

 • În urma comenzii lansate pe site-ul Mobiro.RO, transferi banii în contul deschis la UniCredit Bank: RO14 BACX 0000 0012 5924 0000
 • La detalii va rugăm să specificați numărul comenzii.
 • Trimiți pe emailul [email protected], dovada plății pentru o confirmare mai rapidă. (Format .PDF sau .IMG)
 • Opțional, puteți să lăsați un mesaj la numărul de telefon afișat:

Datele firmei

Destinatar: SC LAGUNA EUROMOB SRL

Cod fiscal: RO31986457

5. Cumperi acum, plătești mai târziu, prinCredit module TBI Pay 3.3.3

Alături deCredit module TBI Pay 3.3.3am implementat un sistem de plată în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la bancă și fără card de credit.

Pașii sunt simpli:

 1.  selectezi ca Metodă de plată, varianta “ Cumperi acum, plătești mai târziu, prinCredit module TBI Pay 3.3.3” și finalizezi comanda
 2.  vei fi redirecționat în pagina TBI – te rugăm să aștepți câteva momente până se realizează transferul
 3.  vei avea posibilitatea să alegi numărul de rate si valoarea lunară dorită
 4.  te identifici la distantă pe baza carții de identitate in original
 5.  semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie să deții o sursă de venit inregistrată la ANAF de minim 3 luni
 6.  dupa aprobare, noi îți livrăm comanda.

Pentru mai multe detalii, poți accesa linkul următor: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa/

 

Partenerii cu care colaborăm prin euPlătesc

Alpha Bank - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
 • Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
 • Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
 • Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Banca Transilvania - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

 • pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
 • 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
 • perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi:

Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca StartBT? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • in orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337  – pentru retele mobile sau din strainatate: 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Cum se livreaza?

Livrarea se realizează în termen de 4-10 zile lucrătoare. Deoarece dorim ca produsele să ajungă în cea mai bună stare la dumneavoastră, folosim propria flotă de curierat.

Datorită gamei diversificate de mobilier, există posibilitatea ca unele produse sa aibă un termen de livrare mai lung. Deoarece știm că vă doriți ca produsele sa ajungă în cel mai scurt timp la dumneavoastră, facem tot ce ne stă în putință să scurtăm timpul de livrare.

Livrarea este gratuită pentru toate produsele care depășesc suma de 600 RON iar pentru comenzile care sunt mai mici de 600 RON, se percepe o taxa de 39 RON.

Pentru o manipulare mai ușoară, produsele se livrează demontate. Pachetele conțin piesele necesare montării, schița de montaj și certificatele de calitate și conformitate.

Pentru a ne asigura că totul este conform cu dorințele dumneavoastră, în urma plasări comenzii, echipa noastră o să vă contacteze în maxim 48 de ore pentru a cere o confirmare de comandă. Înainte de livrare, echipa noastră o să anunțe acest lucru, urmând să fiți sunat de șofer pentru finalizarea livrării.

 • Livrarea se realizează în termen de 4-10 zile lucrătoare. 
 • Livrarea se realizează prin propria flotă de mașini.
 • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 600 RON.
 • Produsele se livrează demontate.