Cine suntem? Care este povestea noastră?
Două întrebări la care putem găsi atâtea răspunsuri.

Dar haideți să facem lucrurile puțin diferit. Să vorbim despre noi … vorbind despre voi – clienții noștri, fără de care nu am putea nici măcar spera la o poveste cu final fericit.

Considerăm că, atunci când vine vorba de mobilier, ar trebui să vă puteți bucura de un pachet complet: un design plăcut, o funcționalitate adaptată nevoilor reale, un preț avantajos și, bineînțeles, certitudinea că, înainte de toate, calitatea mobilierului ales respectă cele mai înalte standarde. Aici intervenim noi, cu promisiunea că, în centrul întregii noastre activități, la baza tuturor eforturilor noastre zilnice, stă încercarea de a crea acel mobilier care te face să te simți bine în casa ta. Cu adevărat bine!

Așa cum am făcut-o și noi de multe ori și o facem în continuare atunci când vrem să ne amintim cât de importantă este cauza noastră, vă invităm să închideți ochii și să facem împreună un exercițiu de imaginație. Suntem în mijlocul locuinței noastre și privim în jur, simțind cum o stare de mulțumire, de serenitate, ne inundă simțurile. Cum ar arăta încăperea dacă tot mobilierul ar dispărea? Lucruri aruncate pe jos, într-o dezordine lipsită de sens, un dezechilibru amețitor care pur și simplu vrei să înceteze.

Mobilierul este o parte integrantă a locuinței fiecăruia dintre noi și nu putem nega însemnătatea acestuia din punct de vedere estetic, cu atât mai mult din punct de vedere practic. Este locul în care ne depozităm bunurile materiale necesare zi de zi. Este locul în care ascundem mici relicve ale unor timpuri trecute, de care ne amintim cu nostalgie. Este locul în care se ascund sentimente, clipe, trăiri, înmagazinate în formă tangibilă. Însă ceea ce evocă mobilierul potrivit nu poate fi atins și nu poate fi redus la câteva cuvinte. Este o întreagă experiență, un cumul de sentimente.

Aici, la Mobiro, corelăm cunoștințele designerilor noștri talentați, expertiza lor în domeniu, cu materiale calitative de producție, pentru a crea mobilier care poate fi mai mult decât un simplu mobilier.

RESPONSABILI & SOLIDARI

Când vine vorba de a ne comporta responsabil din punct de vedere al protejării mediului, ne facem datoria.

Începând cu achiziția materiei prime, până la fabricarea produselor finite, pregătirea lor pentru comercializare, vânzarea propriu-zisă și menținerea legăturilor cu clienții, ne străduim să combatem poluarea și risipa de resurse, conform viziunii noastre sustenabile.

Importăm PAL/MDF de la doi furnizori de renume, Egger și Kronospan, cunoscuți pentru politica lor de utilizare sustenabilă a resurselor.

Cei trei R ai procesului nostru de producție: redu, reciclează, reutilizează. Ne străduim să gestionăm corect cantitatea de materiale folosite, pentru a evita consumul nesustenabil. Evităm supraproducția și refolosim resturile de materie primă, integrându-ne constant resursele într-un proces ciclic îmbunătățit de producție, utilizare și eliminare. Dispunem de containere separate pentru gunoi menajer, metale, plastic, carton, sticlă și de spații special amenajate pentru reciclarea PAL-ului.

Contribuim la dezvoltarea economică pe plan local, promovând o afacere cu capital 100% românesc, ai cărei angajați dedicați cred în deziteratul companiei și colaborează zi de zi într-un mediu integrativ. Preocupărilor noastre ecologice li se alătură eforturi constante de creștere economică și de dezvoltare socială. Ne străduim să insuflăm angajaților noștri un stil de muncă sinonim cu stilul de viață pe care îl promovăm prin gama noastră de produse: îi facem să se simtă bine la locul de muncă, așa cum mobilierul nostru te face să te simți bine în casa ta.