Mobiro

Ce cadouri de Crăciun are Mobiro pentru tine?

Mobiro - Oferte sarbatori de iarna

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului, o perioadă în care vrem să fim mai buni, mai darnici. Și noi, cei de la Mobiro, ne dorim să aducem zâmbete pe fețele clienților noștri prin câteva oferte de mobilier.

Ne-am motivat să pregătim o campanie de Crăciun cu daruri pentru membrii familiei Mobiro. În acest articol îți vom prezenta ofertele de mobilier din magazinul nostru. Am pregătit pentru voi două campanii speciale. 

Ce oferte de mobilier aduce Crăciunul în familia Mobiro?

Cu toții vrem să ne bucurăm de un mobilier potrivit pentru casa noastră și să îl integrăm cât mai bine în atmosfera Crăciunului. De aceea, în perioada 01.12.2022 – 31.12.2022, Mobiro oferă o reducere de 350 RON la orice comandă peste 3000 RON. Întrucât ne gândim la toți clienții noștri, în această campanie am inclus mobilier de dormitor, bucătărie și living.

Pe lângă rolul practic al acestor modele de mobilier, ele pot fi împodobite cu accesorii și decorațiuni de Crăciun. Bucătăriile noastre așteaptă să fie folosite pentru pregătirea celor mai delicioase rețete de sărbători. Mobilierul de living plin de ghirlande și bradul împodobit vor aduce magia Crăciunului în casa ta.

Surpizele nu se opresc aici

Mobiro - oferte mobilier alb

Am mai pregătit o surpriză! Și în sezoanele trecute, albul a fost cea mai preferată culoare. Și nu e de mirare! Albul ne aduce aminte de zăpadă, de iarnă și de momentele calde petrecute alături de membrii familiei. În plus, toate accesoriile și decorațiunile de Crăciun pot fi asortate cu alb.

Având în vedere acest lucru, ne-am dorit ca mobilierul alb din magazinul nostru să fie mai accesibil. În perioada 09.12.2022 – 15.12.2022, ai 5% cadou la orice produs alb din magazin. Sigur îți va plăcea aspectul curat și elegant al unui mobilier alb, combinat cu deocorațiuni care mai de care originale.

Descoperă acum reducerile noastre de sărbători și alege cel mai potrivit model pentru tine. Accesează și paginile noastre de Facebook, Instagram și Pinterest pentru a fi la zi cu toate produsele din campanie și cu alte surprize de la Mobiro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *