Idei mobila

Cum să decorezi mobilierul de Crăciun?

idei de decorat casa de Craciun

Accesoriile și decorațiunile sunt principala modalitate prin care putem crea atmosfera Crăciunului în locuința noastră. Ele ne fac să ne simțim bine, asigură o atmosferă călduroasă și, figurativ vorbind, aduc magia sărbătorilor în casa noastră. Dar avem nevoie de idei de decorat casa de Craciun!

Este foarte util să știm, mai ales în această perioadă, cum să folosim mobilierul în mod eficient pentru a-l integra în amenajările interioare specifice sărbătorilor de iarnă. Acest articol prezintă câteva modalități interesante prin care poți face asta.

Decorează-ți dormitorul!

Gama noastră de dormitoare este pregătită cu cele mai noi colecții din magazin. Ele au fost proictate în primul rând pentru a asigura odihnă de calitate și spații de depozitare pentru haine și alte obiecte. Însă colecțiile noastre de dormitor se vor armoniza de minune cu atmosfera Crăciunului.

Spațiile de depozitare, mai ales cele deschise, sunt pregătite pentru accesoriile și decorațiunile de Crăciun. Patul va arăta de minune cu așternuturi călduroase, pufoase sau cu imprimeuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Luminițele, fulgii de nea, ghirlandele și alte decorațiuni pe care ți le dorești se vor asorta cu modelele noastre albe sau cu cele cu imprimeu de stejar. Modelele care imită lemnul masiv se potrivesc mănușă cu obiectele handmade, de exemplu cele confecționate din crenguțe sau conuri de brad.

Poza 2

Adu magia sărbătorilor în bucătăria ta!

În bucătărie se reunește familia pentru masa de Crăciun. Tot aici petrecem momente plăcute alături de cei dragi. În bucătărie sunt pregătite cu iubire și iscusință cele mai bune rețete de sărbători. De aceea, bucătăriile Bonita și Noir au spații generoase pentru toate obiectele tale și sunt proiectate pentru a asigura accesibilitate și libertate de mișcare.

Ghirlandele, decorațiunile cu ramuri de brad arată foarte bine atârnate de corpurile superiare ale mobilierului sau de fereastră. Poți să folosești mici accesorii pentru polițe și spații deschise.

Sunt nelipsite și vesela în culori specifice Crăciunului și cănile sau alte piese cu imprimeuri, inscripții și modele originale și atrăgătoare. Frigiderul așteaptă magneți și alte accesorii de Crăciun. O față de masă în ton cu perioada aceasta este și ea un element esențial.

Poza buna

Cum să folosești decoratiuni de Craciun în living?

Dacă ne gândim la spiritul sărbătorilor de iarnă, livingul este încăperea care trebuie să îl reflecte cel mai bine. De cele mai multe ori, aici așezăm și împodobim bradul, aici deschidem cadourile cu membrii familiei și petrecem momente plăcute, probabil la focul unui șemineu, în serile friguroase.

Am ales modelele de living care reflectă cel mai bine căldura, confortul și atmosfera primitoare a încăperilor decorate pentru Crăciun. Pe lângă împodobirea bradului, avem multe alte posibilități de a decora încăperea.

Ne vin în minte celebrele șosete agățate de fereastră sau de șemineu și ghirlandele de la uși sau ferestre. Putem folosi chiar și mici tapete cu modelele preferate pentru sărbători și perne sau alte textile asemănătoare. Modelele noastre  de living au culori deschise, clasice și modele inspirate din natură.

Tu cum îți decorezi casa de Crăciun?

Accesează pagina noastră cu oferte de sărbători deoarece poți beneficia de o reducere de 350 RON la comenzile de peste 3000 RON. În plus, toate  produsele albe au o reducere de 5% direct în coș. Alege mobilierul potrivit pentru tine și folosește decorațiunile cât mai ingenios pentru a te bucura de sărbători de iarnă pe cinste!

Accesează și paginile noastre de FacebookInstagram și Pinterest pentru a fi la zi cu toate produsele din campanie și cu alte surprize de la Mobiro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *